Bloemen voorvertoning

Bloemen binnen 24 uur in huis

Onderstaand vindt u een overzicht van webwinkels die bloemen binnen 24 uur bezorgen. Bij al deze online bloemenwinkels geldt: vandaag besteld is morgen in huis. Desalniettemin kan het zijn dat niet alle bloemen op voorraad zijn. Let hier altijd op, net als het goed bekijken van de levertijd pagina van de webshop.

Greetz

Bij Greetz kunt u persoonlijke wenskaarten maken. Verder kunt u via Greetz ook een bos bloemen, een helium ballon of een ander cadeau laten bezorgen. Ze bezorgen 7 dagen per week.

Levering

Voor 22:00u besteld, de volgende dag bezorgd. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de verrassing die u kiest, de bezorgwijze en natuurlijk het bezorgmoment. Voor kaarten geldt de normale postzegelprijs die PostNL hanteert per gewicht. Voor een kaart gelden er verzendkosten van rond de €0.15-0.50.

Betaalmogelijkheden

Greetz kent de volgende betaalmogelijkheden: een eenmalige machtiging, iDeal, Visa- of Mastercard, Paypal of Greetz tegoed. Zakelijke klanten kunnen achteraf betalen met Greetz Maandfactuur, verder kan er ook achter af betaald worden met een creditcard.
Bezoek

deBloemist.nl

deBloemist.nl biedt bloemen, boeketten en een razendsnelle levering. Naast bloemen leveren ze ook cadeauartikelen als bier, wijn, champagne, chocolade en fruit.

Levering

Van Maandag t/m vrijdag geldt voor 12:00 uur besteld, is dezelfde dag nog in huis.Verzending kost €7,50

Betaalmogelijkheden

Betalen kan met creditcard: Eurocard/Mastercard, Visa, American Express, met Idea, maar ook met PayPal en achteraf middels AfterPay.
Bezoek

123 Bloemen

123 Bloemen kan uw bloemen nog vandaag bezorgen in heel Nederland. U kunt kiezen uit diverse soorten boeketten, rozen en gerberas of kies op kleur. Wij leveren de bloemen persoonlijk af bij de ontvanger. Ook vandaag bezorgen behoort tot de mogelijkheden.

Levering

Alle bestellingen bij 123-Bloemen worden professioneel bezorgd. Bij elke bestelling die wordt geplaatst voor 13.00 uur, kunnen wij levering op dezelfde dag garanderen indien u wenst. Bezorging kost €6,95.

Betaalmogelijkheden

Betalen kan met iDeal, Creditcard (Mastercard, Visa, American Express) en middels PayPal
Bezoek